La BecaBach

El quadern de l'apuntador

Carlos Mena i el baix Francesc Ortega
Cada nova iniciativa vinculada al Bach Zum Mitsingen, el projecte impulsat per Pau Jorquera i Daniel Tarrida, esdevé un èxit. La mateixa idea que va generar aquesta història, organitzar un cicle per a fer la integral de les cantates de Johann Sebastian Bach en format participatiu, va tenir molt bona acollida ja des del començament. Més endavant vindria el Bachcelona, el primer Festival dedicat exclusivament a Johann Sebastian Bach, que es va fer el juliol de l’any passat a Barcelona i que tindrà segona edició aquest any. I ara, la BecaBach.

Aquesta beca permet a joves cantants interpretar les parts solistes de les cantates programades durant el 2014. Els becats són, per aquesta primera edició, Laia Frigolé (soprano), Eulàlia Fantova (contralt), Pablo Larraz (tenor) i Francesc Ortega (baix).

Divendres i dissabte de la setmana passada van reunir-se per treballar al costat d’un cantant de referència en el…

Ursprünglichen Post anzeigen 143 weitere Wörter

Ein Gedanke zu „La BecaBach

  1. Volker Autor

    Jede neue Initiative „Bach Zum Mitsingen“ dem Projekt in Barcelona
    von Paul Daniel Tarrida Jorquera gefördert verknüpft und wird erfolgreich. Die gleiche Idee, die zu dieser Geschichte führte, organisierte eine Reihe, um die kompletten Kantaten von Johann Sebastian Bach aufzuführen…

    Like

    Antwort

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..